Atıcı; “Gözümüzü 3.lige çevirdik”

Atıcı; “Gözümüzü 3.lige çevirdik”

Bölgesel amatör ligi 4. grupta mücadele eden Kozan Belediyespor çizdiği başarılı grafikle ligde liderlik koltuğuna oturdu.

Toplam 26 oynayacağı maçın 6 sını geride bırakan Kozan Belediyespor aldığı sonuçlar sonrasında ligde lider durumunda bulunuyor.

Ligle ilgili bir dizi açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Ahmet Atıcı ve Kulüp Muhasibi Nihat Gümüş ligde 1. sırada olmalarının bir tesadüf olmadığını kaydettiler.

Gazetemize konuşan Kulüp Başkanı Atıcı şu açıklamalarda bulundu. “ Göreve geldiğimiz günden itibaren büyük bir aile olgusu içerisinde ilk olarak hocamız Sayın Mesut Demiroviç ile anlaştık. Hocamızın mihbarderliğinde başladığımız iç ve dış transferlerimizi tamamlayarak lig mücadelesine başladık. İlk maçımızda talihsiz bir netice sonrası yenildik. Bu yenilgi bizlere büyük bir ders niteliğinde oldu. Daha sonraki maçlarımızın hiç birini kaybetmedik. Ve gözümüzü liderliğe diktik. Şükürler olsun bu amacımıza da 6. haftanın sonunda ulaştık. Mücadele ettiğimiz takımların sadece bir oyuncusu 200 bin lira değerinde iken bizim takımızın toplam bütçesi 450 bin civarında, inançlı bir kadroya sahibiz. Bu yıl kesinlikle 3. ligi hedefliyoruz. Elbette spor bir mücadele ister, bizim gösterdiğimiz mücadelemizde bizleri yalnız bırakmayan Sayın Kozan Belediye Başkanımız Musa Öztürk Beyefendi ye ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü ’ye minnet duygularımızı sunmak istiyorum. Çünkü bu değerli 2 insan bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Gerek maddi gerekse manevi noktada hep yanımızda oldular. Kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bir spor kulübü bir şehrin aynasıdır. Bizler şehrimizi çok iyi temsil ettiğimize inanıyoruz. Bizim bu inancımıza Kozanlı hemşerilerimizin de ortak olmasını istiyoruz. Karşılaşmalarımızda tüm aklımızın tribünleri doldurmasını arzu ediyoruz. Değerli halkımız bu mücadelemizde bizleri yalnız bırakmasınlar. Başarılarımızın bir tesadüf olmadığını ilerleyen haftalarda değerli halkımız yakinen görecek. Ayrıca bizleri hiçbir an yalnız bırakmayan Sayın Musa Öztürk ve Sayın Hüseyin Sözlü bizlere duyduğu güvenin karşılığını alacaklardır.” Dedi.

Öte yandan kulüp muhasibi Nihat Gümüş ise “ Sayın kulüp başkanımızın söylediklerinin tamına katılıyorum. Lakin ben başka bir noktaya değinmek istiyorum. Bizler göreve gelir iken kulübümüzün tam olarak 1.200 bin borç ile devraldık. Daha önce görev yapanların bir sezonda harcadıkları paranın sadece üçte birine bizler lig tamamlıyoruz. Ben eskileri eleştirmek için söylemiyorum. Lakin halkımız da gerçekleri bilsin. Göreve geldiğimiz günden itibaren bir tek kuruş borçlanmadık. Elimizdeki imkanlar ile en iyiyi yapmaya çalıyoruz. Durum ortada ama bizlere inanarak destek veren sayın başkanlarımıza ve tüm Kozan halkına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.